WordPress-handleiding downloaden

Download de WordPress handleiding

Er zijn verschillende WordPress-handleidingen beschikbaar die je via het internet kunt downloaden, afhankelijk van je behoeften. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Korte WordPress handleiding: Download de manual <hier>
  2. De uitgebreide WordPress handleiding van WordPress zelf: WordPress heeft een uitgebreide handleiding beschikbaar op hun website die je kunt downloaden als een PDF. Het behandelt alle aspecten van het gebruik van WordPress, inclusief het maken van een website, het aanpassen van thema’s, het gebruik van plugins en meer. Je kunt de handleiding downloaden op: https://wordpress.org/support/article/ebook/wordpress-user-guide/.

Het downloaden van een WordPress-handleiding kan nuttig zijn als je meer wilt leren over het gebruik van WordPress. Zorg ervoor dat je een handleiding kiest die past bij je vaardigheidsniveau en je specifieke behoeften. Wil je nog meer hulp ontvangen, er zijn ook verschillende gedrukte naslagwerken beschikbaar. b.v. deze.

Download de WordPress handleiding

Door Tjeerd Engel

Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun WordPress website en SEO. Mijn 22 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe WordPress websites en zoekmachine optimalisatie (SEO). Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij WordPress ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe? Stuur mij dan een e-mail: info@tjeerdengel.nl of bel mij via 06 - 119 52 361