WordPress Zoekmachine Optimalisatie

WordPress website laten bouwen

WordPress Friesland
Tjeerd Engel – WordPress Webbouwer

WordPress website laten bouwen is een van mijn specialisaties. Op deze site je vind verschillende artikelen over WordPress. Heb je mijn hulp nodig voor jouw WordPress website? Of wil je een offerte ontvangen voor een nieuwe website, SEO of het uitbesteden van het onderhoud binnen jouw website? Dan kun je mij altijd even mailen of bellen.

Tjeerd Engel – WordPress-webbouwer
info@tjeerdengel.nl

.
Wat is WordPress?

Een WordPress website laten bouwen kan een geweldige manier zijn om je online aanwezigheid te versterken en je bedrijf te laten groeien. WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS) dat veel functies biedt en het gemakkelijk maakt om een professionele website te creëren en te beheren. In dit artikel bespreken we de voordelen van een WordPress website en waar je op moet letten bij het laten bouwen van een website.

.

WordPress offerte opvragen?

.

Wat is WordPress?

WordPress website laten bouwen: WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee gebruikers gemakkelijk websites en blogs kunnen maken en beheren. Het werd in 2003 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste CMS-platforms ter wereld. WordPress is open source en het biedt een scala aan functies en aanpassingsmogelijkheden. Het wordt gebruikt door individuen, kleine bedrijven, grote bedrijven en non-profitorganisaties om websites en blogs te maken die variëren van eenvoudig tot complex.

WordPress biedt duizenden gratis en premium thema’s en plugins waarmee gebruikers de functionaliteit van hun website kunnen uitbreiden en aanpassen aan hun behoeften. Het is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en biedt tal van tools en plugins om gebruikers te helpen hun website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Met WordPress kunnen gebruikers gemakkelijk content publiceren, pagina’s bewerken en media toevoegen zonder dat er technische vaardigheden vereist zijn.

.

Voordelen van een WordPress website laten bouwen

 1. Gebruiksvriendelijkheid: WordPress is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. De intuïtieve interface maakt het gemakkelijk voor iedereen om content te publiceren, pagina’s te bewerken en media toe te voegen zonder dat er technische vaardigheden vereist zijn.
 2. Aanpasbaarheid: WordPress is een open source-platform, wat betekent dat iedereen het kan aanpassen en uitbreiden. Er zijn duizenden gratis en premium thema’s en plugins beschikbaar die kunnen worden gebruikt om de functionaliteit van de website uit te breiden en aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf.
 3. Zoekmachineoptimalisatie: WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines en biedt tal van tools en plugins om je te helpen je website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk om organisch verkeer naar je website te trekken en de zichtbaarheid van je bedrijf online te vergroten.
 4. Responsiviteit: WordPress is responsief, wat betekent dat het zich aanpast aan verschillende schermformaten. Dit is vooral belangrijk omdat het aantal mobiele gebruikers wereldwijd blijft groeien. Het hebben van een responsieve website is dus essentieel om de gebruikerservaring te verbeteren en potentiële klanten te bereiken.
 5. Veiligheid: WordPress biedt regelmatig updates en patches om de veiligheid van de website te waarborgen. Daarnaast zijn er verschillende beveiligingsplugins beschikbaar om je website te beschermen tegen aanvallen en malware.

.

WordPress website laten bouwen

 

WordPress website offerte ontvangen?

Vind je WordPress ingewikkeld? Of heb je er gewoon geen tijd voor… Dan kan ik je helpen!

Als freelance WordPress webbouwer, met uitgebreide kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie), kan ik jouw website aantrekkelijker maken voor jouw doelgroep en tegelijkertijd meer verkeer genereren vanuit zoekmachines. Neem contact met mij op en laten we samen jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen!
.

Offerte aanvraagformulier

  Jouw naam

  Jouw e-mailadres

  Jouw huidige webadres

  Wat wil je

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor

  Bestaande website aanpassenBestaande website optimaliserenSEO / Zoekmachine OptimalisatieNieuwe website laten makenAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  WordPress website laten bouwen – Tjeerd Engel

  Door Tjeerd Engel

  Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun WordPress website en SEO. Mijn 22 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe WordPress websites en zoekmachine optimalisatie (SEO). Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij WordPress ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe? Stuur mij dan een e-mail: info@tjeerdengel.nl of bel mij via 06 - 119 52 361