WordPress onderhoud

WordPress onderhoud uitbesteden?

WordPress onderhoud
Tjeerd Engel – WordPress Webbouwer

WordPress WordPress onderhoud is een van mijn specialisaties. Op deze site vind je verschillende artikelen over WordPress. Heb je mijn hulp nodig voor jouw WordPress website? Of wil je een offerte ontvangen voor een nieuwe website, SEO of het uitbesteden van het onderhoud binnen jouw website? Dan kun je mij altijd even mailen of bellen.

Tjeerd Engel – WordPress-webbouwer
info@tjeerdengel.nl

.
Wat is WordPress onderhoud?

WordPress onderhoud: Het onderhouden van jouw WordPress-website is van essentieel belang om de prestaties, beveiliging en functionaliteit van jouw website te optimaliseren. Het regelmatig uitvoeren van onderhoudstaken kan ervoor zorgen dat jouw website soepel blijft draaien en dat eventuele problemen snel worden opgelost voordat ze ernstig worden.

.

WordPress onderhoud offerte opvragen?

.

Hier zijn enkele belangrijke onderhoudstaken die je regelmatig moet uitvoeren op jouw WordPress-website:

 1. Maak regelmatig back-ups van jouw website: Maak een back-up van jouw website en bewaar deze op een veilige plaats, zoals op een externe harde schijf of cloudopslag. Zo kun je jouw website snel herstellen in geval van een noodgeval.
 2. Update WordPress: Zorg ervoor dat je altijd de nieuwste versie van WordPress gebruikt om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert en beveiligd is tegen de nieuwste bedreigingen.
 3. Update thema’s en plugins: Het is belangrijk om jouw thema’s en plugins up-to-date te houden om de prestaties en beveiliging van jouw website te optimaliseren.
 4. Controleer de beveiliging: Controleer regelmatig of jouw website veilig is en of er geen verdachte activiteiten zijn. Gebruik bijvoorbeeld een beveiligingsplugin om jouw website te controleren op mogelijke bedreigingen.
 5. Optimaliseer de snelheid: Optimaliseer de laadsnelheid van jouw website door afbeeldingen te optimaliseren, onnodige plugins te verwijderen en caching te gebruiken.
 6. Controleer de functionaliteit: Controleer regelmatig of alle functionaliteiten van jouw website nog naar behoren werken, zoals het contactformulier en de betalingsfunctionaliteit.
 7. Verwijder onnodige bestanden: Verwijder onnodige bestanden, zoals ongebruikte thema’s en plugins, om jouw website opgeruimd en snel te houden.
 8. Monitor jouw website: Monitor jouw website regelmatig op downtime en andere problemen. Gebruik bijvoorbeeld een uptime-monitoringstool om jouw website te controleren.

Door deze onderhoudstaken regelmatig uit te voeren, kun je ervoor zorgen dat jouw WordPress-website soepel blijft draaien en optimaal presteert. Als je echter geen tijd of expertise hebt om deze taken uit te voeren, kun je overwegen om mij  in te schakelen om dit voor je te doen.
.

WordPress onderhoud uitbesteden?

WordPress onderhoud uitbesteden: Als je geen tijd of expertise heeft om regelmatig WordPress-onderhoudstaken uit te voeren, kun je overwegen om het onderhoud van jouw website uit te besteden aan een professionele WordPress-onderhoudsdienst. Hier zijn enkele voordelen van het uitbesteden van jouw WordPress-onderhoud:

 1. Tijd besparen: Als je jouw WordPress-onderhoud uitbesteedt, hoeft je zich geen zorgen te maken over het regelmatig uitvoeren van onderhoudstaken en kun je zich concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.
 2. Expertise: Een professionele WordPress-onderhoudsdienst heeft de expertise en ervaring om jouw website optimaal te laten presteren en beveiligen. Ze weten precies welke onderhoudstaken moeten worden uitgevoerd en hoe ze deze moeten uitvoeren.
 3. Betere beveiliging: Een professionele WordPress-onderhoudsdienst kan jouw website regelmatig controleren op bedreigingen en beveiligingslekken. Ze kunnen ook beveiligingsoplossingen implementeren om jouw website te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.
 4. Kostenbesparing: Als je zelf jouw WordPress-onderhoud uitvoert, kan dit kostbare tijd en middelen in beslag nemen. Door het uitbesteden van jouw WordPress-onderhoud kun je geld besparen op de lange termijn door potentiële problemen te voorkomen en de levensduur van jouw website te verlengen.
 5. Verbeterde prestaties: Een professionele WordPress-onderhoudsdienst kan jouw website optimaliseren voor betere prestaties, zoals laadsnelheid en responsiviteit. Dit kan jouw website een concurrentievoordeel geven en de gebruikerservaring verbeteren.
 6. Regelmatige updates: Een professionele WordPress-onderhoudsdienst zal ervoor zorgen dat jouw website regelmatig wordt bijgewerkt met de nieuwste versies van WordPress, thema’s en plugins. Dit kan de prestaties van jouw website verbeteren en ervoor zorgen dat jouw website altijd up-to-date is met de nieuwste functies en beveiligingspatches.

Het uitbesteden van jouw WordPress-onderhoud kan dus vele voordelen hebben voor jouw bedrijf. Als je op zoek bent naar een professionele WordPress-onderhoudsdienst, kun je  bij mij een offerte aanvragen.

WordPress onderhoud

.

WordPress onderhoud offerte ontvangen?

Vind je WordPress ingewikkeld? Of heb je er gewoon geen tijd voor… Dan kan ik je helpen!

Als freelance WordPress webbouwer, met uitgebreide kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie), kan ik jouw website aantrekkelijker maken voor jouw doelgroep en tegelijkertijd meer verkeer genereren vanuit zoekmachines. Neem contact met mij op en laten we samen jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen!
.

Offerte aanvraagformulier

  Jouw naam

  Jouw e-mailadres

  Jouw huidige webadres

  Wat wil je

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor

  Bestaande website aanpassenBestaande website optimaliserenSEO / Zoekmachine OptimalisatieNieuwe website laten makenAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

  Tjeerd Engel – WordPress onderhoud

  Door Tjeerd Engel

  Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun WordPress website en SEO. Mijn 22 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe WordPress websites en zoekmachine optimalisatie (SEO). Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij WordPress ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe? Stuur mij dan een e-mail: info@tjeerdengel.nl of bel mij via 06 - 119 52 361