WordPress Zoekmachine Optimalisatie

WordPress specialist

WordPress specialist
Tjeerd Engel – WordPress Webbouwer

Als WordPress specialist werk ik veel met WordPress. Op deze site vind je verschillende artikelen over WordPress. Heb je mijn hulp nodig voor jouw WordPress website? Of wil je een offerte ontvangen voor een nieuwe website, SEO of het uitbesteden van het onderhoud binnen jouw website? Dan kun je mij altijd even mailen of bellen.

Tjeerd Engel – WordPress-webbouwer
info@tjeerdengel.nl

.
Wat is een WordPress specialist?

WordPress specialist: Als je op zoek bent naar een WordPress specialist die je kan helpen met jouw website, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een ervaren webdesigner en ontwikkelaar die gespecialiseerd is in het bouwen en optimaliseren van WordPress websites voor bedrijven van alle soorten en maten.

Als specialist begrijp ik hoe belangrijk het is om een website te hebben die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk, snel en veilig. Daarom werk ik nauw samen met mijn klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan hun behoeften voldoet.

Mijn diensten omvatten het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe WordPress-websites, evenals het upgraden en onderhouden van bestaande websites. Ik kan je helpen met alle aspecten van jouw website, van het ontwerpen van aangepaste thema’s tot het integreren van plug-ins en functies die jouw website uniek maken.

Een belangrijk aspect van mijn diensten is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Als specialist begrijp ik hoe belangrijk het is om een website te hebben die goed scoort in de zoekresultaten van Google. Daarom zal ik ervoor zorgen dat jouw website is geoptimaliseerd voor SEO, zodat je meer verkeer kunt genereren en meer potentiële klanten kunt aantrekken.

Een ander belangrijk aspect van mijn diensten is website onderhoud en ondersteuning. Ik begrijp dat het onderhouden van een website tijdrovend kan zijn en soms technische expertise vereist. Daarom bied ik website onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website veilig, up-to-date en optimaal presterend blijft.

Als je geïnteresseerd bent in het werken met een WordPress specialist, neem dan gerust contact met mij op om een offerte aan te vragen. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken en jouw bedrijf te helpen slagen met een professionele en gebruiksvriendelijke WordPress-website.

.

WordPress Offerte opvragen?

.

Meer over WordPress als CMS…

WordPress is een open-source content management systeem (CMS) waarmee gebruikers eenvoudig websites en blogs kunnen maken en beheren. Het werd oorspronkelijk in 2003 ontwikkeld als een platform voor bloggers, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een krachtige tool voor het bouwen van allerlei soorten websites.

WordPress is gebaseerd op PHP en MySQL en biedt een eenvoudige en intuïtieve interface waarmee gebruikers inhoud kunnen maken, bewerken en publiceren zonder enige kennis van codering. Het heeft een uitgebreide bibliotheek van thema’s en plug-ins waarmee gebruikers de functionaliteit en het uiterlijk van hun website kunnen aanpassen.

Met WordPress kunnen gebruikers pagina’s en berichten maken, mediabestanden uploaden en beheren, reacties modereren en gebruikers beheren. Het biedt ook een ingebouwde SEO-functionaliteit die helpt bij het optimaliseren van websites voor zoekmachines.

Een van de grootste voordelen van WordPress is de gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die het ondersteunen. Er zijn duizenden thema’s en plug-ins beschikbaar die kunnen worden gebruikt om de functionaliteit van een website uit te breiden en aan te passen aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

WordPress is ook zeer flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor kleine en grote websites. Het is geschikt voor eenvoudige blogs tot complexe websites voor grote bedrijven en organisaties.

 

WordPress specialist

.

WordPress website offerte ontvangen?

Vind je WordPress ingewikkeld? Of heb je er gewoon geen tijd voor… Dan kan ik je helpen!

Als freelance WordPress specialist, met uitgebreide kennis van SEO (zoekmachine optimalisatie), kan ik jouw website aantrekkelijker maken voor jouw doelgroep en tegelijkertijd meer verkeer genereren vanuit zoekmachines. Neem contact met mij op en laten we samen jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen!
.

Offerte aanvraagformulier

  Jouw naam

  Jouw e-mailadres

  Jouw huidige webadres

  Wat wil je

  OfferteaanvraagIk heb een vraagIk wil een afspraak maken

  Waar zoek je hulp voor

  Bestaande website aanpassenBestaande website optimaliserenSEO / Zoekmachine OptimalisatieNieuwe website laten makenAnders (graag hieronder toelichten)

  Omschrijf je vraag/hulpvraag:

   

  Tjeerd Engel – WordPress specialist

  Door Tjeerd Engel

  Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun WordPress website en SEO. Mijn 22 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe WordPress websites en zoekmachine optimalisatie (SEO). Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij WordPress ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe? Stuur mij dan een e-mail: info@tjeerdengel.nl of bel mij via 06 - 119 52 361